loading...
نیک نگار بزرگترین سایت سرگرمی و تفریحی
خوش آمدید به سایت نیک نگار

با عرض سلام خدمت شما بازدید کننده محترم


خوش آمدید به سایت نیک نگار


به علت به روز بودن سایت پیشنهاد می شود از تمامی صفحات سایت دیدن کنید یا برای جستجوی بهتر از بخش موضوعات سایت استفاده کنید


سایت نیک نگار با تمامی سایت ها تبادل لینک میکند برای نبادل لینک میتوانید از تبادل لینک اوتوماتیک استفاده کنید


 لطفا جهت حمایت از ما، ما را از نظرات و پیشنهادها و انتقاد ها از بخش نظرات آگاه سازید و همچنین می توانید با عضویت در سایت ما را یاری کنید.


برای تبادل بنر از تماس با ما استفاده کنید


برای گذاشتن تبلیغات در سایت از تماس با ما استفاده کنید یا به شماره 09391479581 پیامک بزنید آدرس ایمیلم هم bn.norozi1995@yahoo.com


behruz بازدید : 90 سه شنبه 1392/08/07 نظرات (1)

امروزه آستیگماتیسم، یک مشکل شایع چشمی محسوب می شود.در واقع، بیشتر مردم آستیگماتیسم دارند اما متوجه آن نیستند به ویژه اگر خفیف باشد. اگر تار می بینید یا اینکه قبلاً چشم پزشک، آستیگماتیسم بودن چشم شما را تشخیص داده است، این مطلب را بخوانید تا به ویتامین های مفید برای تقویت بینایی و بهبود آن پی ببرید.

 

آستیگماتیسم یعنی چه؟ در آستیگماتیسم شکل قرنیه چشم شما غیرعادی است که این امر باعث تاری دید می شود. از آن جا که قرنیه شکل واقعی خود را ندارد، نوری که وارد چشم می شود از طریق شبکیه چشم دریافت نمی شود. در نتیجه هرچه فاصله شیئی که به آن نگاه می کنید دورتر باشد، بیشتر دچار تاری دید می شوید. در اغلب موارد آستیگماتیسم با مشکل بینایی مانند نزدیک بینی یا دوربینی ظاهر می شود.

 

علت اصلی آستیگماتیسم، معلوم نیست اما برخی ادله نشان می دهد که ممکن است ارثی باشد، زیرا هنگام تولد این عارضه وجود دارد و با بالا رفتن سن، میزان آن تغییر پیدا می کند و گاهی بهتر و گاهی بدتر می شود.بیشتر مردم نوعی از آستیگماتیسم را دارند اما در برخی افراد به قدری خفیف است که روی دید آنها تأثیر نمی گذارد؛ در نتیجه نسبت به آن بی توجه هستند. اما اگر آستیگماتیسم، شدید باشد به احتمال زیاد پزشک لنز یا عینک تجویز می کند.خوب است بدانید، علاوه بر لنز انتخاب دیگری هم برای رفع این مشکل وجود دارد!

ویتامین های مفید برای درمان آستیگماتیسم
اگرچه درمان قطعی برای این اختلال چشمی وجود ندارد اما بدون استفاده از لنز یا عینک، می توان بینایی را تقویت کرد تا بهتر دید. اما چگونه؟ با مصرف ویتامین ها، مواد مغذی خوب و انجام ورزش های مفید برای چشم این امر محقق می شود. یکی از ویتامین هایی که برای تقویت بینایی بسیار مفید است، ویتامین A می باشد. منبع طبیعی آن نیز سبزی هایی مانند اسفناج، هویج و کدو زمستانی است. یک برنامه غذایی غنی از این سبزی ها، نیاز طبیعی بدن به ویتامین A را تأمین می کند.

اما اگر از این ویتامین برای بهبود آستیگماتیسم استفاده می کنید لازم است وعده بیشتری از سبزیجات مصرف کنید. هم چنین می توانید با مشورت پزشک از مکمل هم استفاده کنید.ویتامین B نیز برای رفع آستیگماتیسم مفید است؛ گوشت، ماهی سالمون، گوشت طیور، تخم مرغ، لبنیات، آواکادو و... منبع  عالی این ویتامین به حساب می آید.این مواد غذایی علاوه بر ویتامین B، سرشار از پروتئین نیز است.

ویتامین C، ویتامین مفید دیگری برای درمان آستیگماتیسم است و در پرتقال، سبزی های سبز تیره، فلفل، توت فرنگی و... یافت می شود. علاوه بر آن، روی، منیزیم و کلسیم نیز برای تقویت دید چشم مفید است. روی در گوشت طیور و لوبیا، منیزیم در تخمه کدو، دانه سویا و تخم آفتاب گردان و کلسیم در ماست، پنیر، شیر، لوبیا چشم بلبلی و... یافت می شود.

 

behruz بازدید : 80 یکشنبه 1392/08/05 نظرات (0)

یک کارشناس تغذیه معتقد است: مصرف کیوی با پوست برای دستگاه گوارش مناسب نیست و می‌تواند ورم معده را به همراه داشته باشد.

کیوی یکی از مهمترین میوه‌هایی است که در فصل پاییز در دسترس است و به دلیل محتوای بالای ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

وی استحکام لثه و کاهش کلسترول، اسید اوریک و تری‌گلیسیرید را از دیگر اثرات مصرف کیوی دانست.

 

این کارشناس تغذیه با اشاره به وجود آنزیم‌هایی برای هضم غذا و پروتئین در کیوی، خاطرنشان کرد: اگر کیوی بعد از غذا مصرف شود می‌تواند به هضم غذا کمک کند.
آنتی اکسیدان موجود در کیوی می تواند از انواع سرطان ها خصوصا سرطان دستگاه گوارش پیشگیری نماید.

 

وی در خصوص دانه‌های سیاه موجود در کیوی گفت: این دانه‌ها به دلیل فیبر بسیار بالایی که دارند برای افرادی که دچار یبوست هستند نقش ملین دارد و استفاده از آن قبل از خواب می تواند به حرکات دودی دستگاه گوارش کمک کند.

 

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف دو عدد کیوی متوسط در روز معادل یک واحد میوه با 60 کالری انرژی است، ادامه داد: البته مصرف زیاد از حد کیوی می‌تواند برای دستگاه گوارش مشکلاتی ایجاد کند.
شیرمستی با تاکید بر اینکه مصرف کیوی برای کودکان زیر یکسال توصیه نمی‌شود، افزود: این میوه ممکن است حساسیت زا باشد.


وی تصریح کرد: در تب سنتی کیوی میوه‌ای صفرابر است و به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افرادی که سنگ صفرا دارند توصیه نمی‌شود.
این کارشناس تغذیه در خصوص افرادی که کیوی را با پوست مصرف می کنند، گفت: مصرف کیوی با پوست برای دستگاه گوارش مناسب نیست و اگرچه توصیه می شود اکثر میوه‌ها با پوست مصرف شوند، اما این برای میوه‌هایی است که پوست نازک و نرم دارند.

behruz بازدید : 79 شنبه 1392/08/04 نظرات (0)

موادی بهتر از قرص های مولتی ویتامین!

بهترین رژیم آن است که مواد موردنیاز بدن به‌طور طبیعی به بدن برسد و وقتی این تامین نیاز شکل غیرطبیعی به خود بگیرد می‌تواند مضر باشد. در این مطلب می‌توانید از تمام مواد خوراکی که ویتامین یا مواد معدنی خاص را به بدن می‌رسانند آگاه شوید.

 

در این مطلب می‌توانید از تمام مواد خوراکی که ویتامین یا مواد معدنی خاص را به بدن می‌رسانند آگاه شوید. برای اینکه بدن سالم‌تری داشته باشید، می‌توانید این مواد را در رژیم غذایی خود بگنجانید و خود را از مصرف مکمل‌های مولتی ویتامین و مینرال برهانید.

Vitamin c
بروید سراغ خانواده مرکبات و کلم
فایده‌ها
ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که می‌تواند با رادیکال‌های آزاد خراب‌کننده DNA مبارزه کند و با این کار خطر سرطان را کاهش دهد. این ویتامین می‌تواند به حفظ سیستم ایمنی و افزایش HDL خون که در اصطلاح به آن کلسترول خوب می‌گویند به شما کمک کند.

 

مقدار موردنیاز
نیاز روزانه بدن به این ویتامین 75 میلی‌گرم است اما بعضی از کارشناسان توصیه می‌کنند تا روزی 200میلی‌گرم از آن را به بدن برسانید. لازم است بدانید اضافه ویتامین C به راحتی از بدن دفع می‌شود و هیچ آسیبی به آن نمی‌رساند.

 

بهترین منابع غذایی
مرکبات و آب آنها سرشار از ویتامین C است. علاوه بر اینها، این ویتامین به وفور در توت‌فرنگی، فلفل سبز و قرمز، کلم بروکسل، کلم بروکلی، اسفناج، کلم‌پیچ و خربزه وجود دارد.

 

تامین روزانه
روزانه خوردن یک پرتقال، نیاز بدن به ویتامین C را تامین می‌کند. اگر هر روز 3 وعده میوه‌ها و سبزی‌های گفته شده را مصرف کنید، می‌توانید مطمئن باشید هیچ‌گاه به کمبود این ویتامین دچار نخواهید شد.

Vitamin B6 , B12
گیاهخوارها حواس شان باشد
فایده‌ها
 ویتامین‌های گروه B یا به اصطلاح ب‌کمپلکس‌ها به ویژه B6 و B12 نقش مهمی در بهبود وضعیت اعصاب و عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند. کمبود آنها می‌تواند یک عامل خطر برای مشکلات قلبی و سکته مغزی شود.

 

مقدار موردنیاز
شما در هر روز به 3/1 میلی‌گرم B6 و 4/2 میکروگرم B12 نیاز دارید.

 

بهترین منابع غذایی
منابع غذایی سرشار از ویتامین B6 غلات سبوس‌دار، موز، لوبیا، آجیل، جوانه گندم، مرغ و ماهی هستند. برای رساندن ویتامین B12 به بدن می‌توانید از گوشت گاو، تخم‌مرغ، ماهي و فرآورده‌های لبنی استفاده کنید.

 

تامین روزانه
شما می‌توانید با خوردن یک فنجان ماست و یک موز، 40 گرم تخمه آفتابگردان و يكصدگرم گوشت گاو کبابی نیاز روزانه خود را به ویتامین B6 و B12 تامین کنید. فراموش نکنید ویتامین B12 فقط در محصولات لبنی وجود دارد و کسانی که گیاهخوار هستند باید آن را به صورت مکمل دریافت کنند.


Vitamin E
ازچشم‌تان محافظت کنید
فایده‌ها:
 عملکرد اصلی این ویتامین به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان است. مطالعات اخیر نشان داده این ویتامین تاثیر مثبتي بر سلامت چشم و پیشگیری از بیماری آلزایمر دارد.

 

مقدار موردنیاز:
به طور کلی هر فرد به 5/22 واحد از این ویتامین در طول روز نیاز دارد. درمورد این ویتامین محدودیت‌هایی برای مصرف وجود دارد. درواقع حداکثر مصرف روزانه درباره آن باید مدنظر قرار بگیرد. متخصصان می‌گویند دریافت روزانه 150 تا 200 واحد از این ویتامین هم برای بدن خطری ندارد اما بالای آن مضر خواهد بود.

 

بهترین منابع غذایی:
آووکادو، روغن نباتی (مثل روغن آفتابگردان، روغن زیتون و کانولا)، جوانه گندم، تخمه آفتابگردان، بادام و آجیل‌های دیگر منابع غنی این ویتامین هستند.

 

تامین روزانه:
رساندن ویتامینE به بدن کار بسیار راحتی است. خوردن روزانه یک فنجان بروکلی خام به همراه 50 گرم بادام یا تخمه آفتابگردان این نیاز را تامین می‌کند.

 

Vitamin K
بروکلی بخورید
فایده‌ها
این ماده برای انعقاد خون مفید است، علاوه بر این می‌تواند به تراکم و قدرت استخوان‌ها هم بیفزاید.

 

مقدار موردنیاز
بنابر مطالعات انجام شده اخیر، زنان در هر روز 90میکروگرم ویتامین K نیاز دارند.

 

بهترین منابع غذایی
سبزیجات به رنگ سبز تیره، سبزیجات برگ‌دار و روغن‌های گیاهی مثل زیتون، کانولا و روغن سویا منابع سرشار از ویتامین K هستند.

 

تامین روزانه
یک فنجان بروکلی خام یا سالاد اسفناج می‌تواند نیاز روزانه شما به این ویتامین را برطرف کند.

 

Calcium
مصرف کلسیم را فراموش نکنید
فایده‌ها
کلسیم برای سلامت استخوان‌ها ضروری است و نقش بسیار مهمی در جلوگیری از پوکی استخوان‌ها ایفا می‌کند.

 

مقدار موردنیاز
تا 50 سالگی نیاز زنان به این ویتامین حداقل  هزارمیلی‌گرم در روز است. برای بالای 50 سالگی این نیاز به روزی 1200 میلی‌گرم می‌رسد. توجه کنید که بدن نمی‌تواند بیشتر از 500 میلی‌گرم کلسیم در هر وعده را جذب کند، بنابراین بهتر است آن را در دوزهای کوچک‌تر مصرف کنید.

 

بهترین منابع غذایی
محصولات غنی  از کلسیم هستند و عمده کلسیم بدن از همین منابع تامین می‌شود. اما مقادیر کمتر کلسیم در حبوبات و سبزیجاتی که رنگ آنها سبز تیره است و دارای برگ هستند نیز وجود دارد.

 

تامین روزانه
250 میلی‌لیتر شیر بدون چربی، یک فنجان ماست، یک فنجان اسفناج پخته و یک انجیر باعث می‌شود سهمیه کلسیم خود را دریافت کنید. اگر محصولات لبنی مصرف نمی‌کنید، می‌توانید کلسیم موردنیاز را از طریق خوردن شیر سویا یا آب پرتقال به بدن خود برسانید.

 

Vitamin D
یک محافظ عالی
فایده‌ها
کار اصلی ویتامین D کمک به جذب کلسیم و افزایش جذب آن است. کمبود ویتامین D می‌تواند منجر به پوکی استخوان شده و نوع خاصی از سرطان‌ها را ایجاد کند. کمبود این ویتامین می‌تواند به افزایش شانس ابتلا به دیابت نوع یک و بیماری‌های مزمن کمک کند.

 

مقدار موردنیاز
زنان زیر 50 سال روزانه به 200 واحد و زنان بالای 50 سال بین 400 تا 600 واحد ویتامین D در هر روز نياز دارند (ویتامین‌های محلول در چربی مثل D و E به جای اندازه‌گیری با میلی‌گرم یا میکروگرم، با واحد اندازه‌گیری می‌شوند).

 

بهترین منابع غذایی
اگر چه ماهی‌های چرب مثل تن یا سالمن سرشار از ویتامین D هستند اما بیشتر ویتامین D موردنیاز ما از غذاهایی مانند شیر یا غلات می‌آید. به علاوه بدن می‌تواند هنگام قرار گرفتن در نور خورشید ویتامین D مورد نیاز خود را بسازد.

 

تامین روزانه
اگر کمتر از 50 سال دارید، روزانه صد گرم سالمون یا دو فنجان شیر غنی شده می‌تواند نیاز روزانه شما را تامین کند. بین 10 تا 15 دقیقه قرار گرفتن زیر نور خورشید بدون ضدآفتاب برای دو تا سه بار در هفته هم می‌تواند شما را از مکمل‌های ویتامین D بی‌نیاز کند.

behruz بازدید : 110 جمعه 1392/08/03 نظرات (0)

امروزه زندگی اغلب مردم و به خصوص مردم شهرنشین از حالت طبیعی خود خارج شده است و به عبارتی فرهنگ‌ها کاملاً عوض شده و زندگی اغلب مردم به حالت کاملاً ماشینی در آمده است. در گذشته کودکان بیشتر زمان خود را با بازی‌های پر جنب و جوش پر می‌کردند، اما این روزها بچه‌ها را می‌توان پای تلویزیون یا مشغول بازی‌های رایانه‌ای دید، در حالی که سخت مشغول خوردن چیپس و پفک هستند.

تحرک مردم روز به روز کمتر می‌شود. اگر کولر یا تلویزیون کنترل نداشته باشد، این به نوعی برایمان زشت و ناپسند شده است. اگر آیفون نداشته باشیم، اصلاً تحمل نداریم که تا دم در بیاییم و حتی در را باز کنیم. بچه‌ها تا همین چند سال پیش از خانه تا مدرسه پیاده می‌رفتند و در واقع روز خودشان را با ورزش شروع می‌کردند، اما حالا پیاده رفتن تا مدرسه نوعی بی‌کلاسی است. علاوه بر این‌ها نوع تفریحات ما نیز عوض شده است و در روزهای تعطیل به جای رفتن به دامان طبیعت، بیشتر به رستوران می‌رویم تا غذا بخوریم آن هم غذاهای پر چرب و پرکالری مثل فست فودها.

در نهایت، عدم تحرک، پرخوری و استفاده از خوردنی‌هایی با ارزش غذایی پایین و کالری بالا نتیجه‌ای جز چاقی و سوءتغذیه ندارد. آمارها حاکی از آن هستند که در سال‌های اخیر در ایران، بیش از نیمی از مردم ما دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.

به طور کلی هر نوع انحراف از تعادل تغذیه‌ای که در اثر کمبود یا مصرف زیاده از حد مواد غذایی به وجود آید سوءتغذیه تلقی می‌شود. در گذشته سوءتغذیه بیشتر در اثر کمبود مواد غذایی به وجود می‌آمد حال آن که امروزه سوءتغذیه ناشی از زیاد بودن مواد غذایی شایع شده است و آمارها نشان می‌دهد 60 درصد مردم کشور ما اضافه وزن دارند و از چاقی رنج می‌برند. یکی از دلایل اضافه وزن به ویژه در میان جوانان، روی آوردن به مصرف مکمل‌های غذایی است. این روزها به قفسه آشپزخانه هر خانه‌ای که سر بزنید می‌توانید انواع ویتامین‌ها را ببینید که به تجویز خود یا دوستان و آشنایان تهیه شده است و افراد مختلف خانواده به تصور افزایش سطح سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها، به مصرف خودسرانه آن روی آورده‌اند.

از بین ویتامین‌ها، خانم‌ها بیشتر از همه تمایل به مصرف ویتامین E، امگا 3 و مولتی ویتامین‌ها دارند و اغلب آقایان هم به مصرف پودرهای پروتئینی مانند پودر آرژنین، گلایسین و پودر وی یا همان پودر آب پنیر برای تقویت و افزایش حجم عضلات و بدنسازی روی آورده‌اند غافل از این که اگر چه با مصرف این مواد ظاهر آن‌ها به مردان قوی هیکل تبدیل شده، اما به زودی باید منتظر بیماری‌هایی مانند نارسایی کبدی و کلیوی باشند.

اگر چاقی برای فردی تا سنین 30 - 25 سالگی اتفاق نیفتد حتی چنانچه مثلاً

در 30 سالگی کمی دچار چاقی شود، تعداد سلول‌های چربی‌اش افزایش پیدا

نمی‌کند و بلکه حجم سلول‌های چربی افزایش پیدا می‌کند و این شخص به

راحتی می‌تواند وزنش را کاهش دهد

 

در واقع مصرف مکمل‌ها و ویتامین‌ها بدون تجویز پزشک باعث اضافه دریافت مواد غذایی می‌شود و گاهی نیز با مسمومیت و عوارضی همراه است. به طور مثال اضافه دریافت ویتامین A ابتدا به شکل عوارض پوستی خودش را نشان می‌دهد و سپس بد شکلی اندام و بد شکلی استخوان همراه با تهوع و استفراغ را سبب شده و در موارد نادری باعث مرگ می‌شود یا برخی به غلط فکر می‌کنند با مصرف ویتامین C می‌توانند از سرماخوردگی پیشگیری کنند و به همین دلیل در طول فصل زمستان به طور مرتب روزانه یا هرچند روز یک‌بار از این ویتامین مصرف می‌کنند.

هر یک عدد قرص چند گرم ویتامین C دارد در حالی که نیاز روزانه هر فرد به طور طبیعی 90ـ60 میلی‌گرم است، این اضافه دریافت باعث رسوب کلسیم در بافت‌های نرمی مثل کلیه و مغز می‌شود و حتی به رگ‌های خونی نیز آسیب می‌زند. بنابراین افراط در مصرف هر ماده مغذی هرچند بسیار مفید می‌تواند عوارض بسیاری را به دنبال داشته باشد و یکی از مهم‌ترین عوارض مصرف بیش از حد مکمل‌ها، چاقی است. چاقی تنها افزایش چربی بدن و ایجاد ظاهری نامتناسب یا کاهش فعالیت و یا نفس نفس زدن به هنگام فعالیت و افزایش دردهای استخوانی در پاها نیست بلکه شانس ابتلای افراد چاق به بیماری‌هایی چون قلبی و عروقی؛ سرطان‌ها، فشار خون، بیماری‌های عصبی و گوارشی و تنفسی بسیار بالا است. البته نباید فراموش کنیم در این بین هستند افرادی که از سوءتغذیه ناشی از کمبود مواد غذایی رنج می‌برند که یکی از نشانه‌های آن کوتاه قدی است. این روزها شاهد افزایش آمار کوتاه قدی در بین کودکان و نوجوانان هستیم. 10 درصد از کودکان از کوتاهی قد و 15 درصد از آن‌ها از لاغری مفرط رنج می‌برند. همه این آمارها نشان‌دهنده عدم دریافت مواد غذایی کافی و مناسب است.

یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش وزن در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه در بین مردم شهرنشین بی‌تحرکی و استفاده از غذاهای فوری یا فست فودهاست. استفاده از فست فودها به دلیل استفاده از چربی زیاد و بالا بودن کالری آن در دراز مدت باعث چاقی و به دلیل فقیر بودن از نظر مواد ویتامینی و مواد معدنی فرد را دچار کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامین‌ها مثل ویتامین A، روی، سلنیم و... می‌کند. کمبود هر یک از این مواد معدنی و ویتامین‌ها عوارض مخصوص به خودشان را دارد.

 

سوءتغذیه از دوران جنینی

یکی از مهم‌ترین مراقبت‌های دوران بارداری توجه و دقت در تغذیه مادران باردار است. این مسئله آنقدر می‌تواند با اهمیت باشد که حتی سرنوشت آینده کودک را تحت‌الشعاع قرار دهد. به دلیل اهمیت و حساسیتی که این موضوع دارد پزشکان توجه خاصی به رژیم غذایی مادران در دوران بارداری دارند.

اگر مادری به اندازه لازم از تمام گروه‌های غذایی در این دوران بهره‌مند نشود در واقع مواد مغذی لازم به جنین نمی‌رسد و جنین دچار نقص در کانال‌های عصبی و مغز می‌شود و مغز به حد کافی رشد نمی‌کند و در نتیجه این نوزاد معصوم در نتیجه عدم آگاهی و سهل‌انگاری مادرش دچار عقب‌افتادگی ذهنی و حتی نقص در اندام‌های حسی حرکتی خواهد شد. از عواقب دیگر سوءتغذیه مادران در دوران بارداری می‌توان به رشد ناکافی اندام‌های داخلی جنین اشاره کرد. معمولاً این کودکان به هنگام تولد از وزن پایینی برخوردار هستند. برخی این تصور غلط را دارند که خیلی مهم نیست نوزاد با وزن پایین به دنیا بیاید مهم این است که بعد از تولد تغذیه خوبی داشته باشد تا هر چه سریع‌تر کمبود وزنش جبران شود حال آن که پایین بودن وزن نوزاد به هنگام تولد یا به اصطلاح نارس بودن، شانس ابتلای نوزاد را به بیماری‌هایی مانند عفونت‌ها افزایش می‌دهد و آمار مرگ و میر در این نوزادان به مراتب بیشتر از نوزادان با وزن طبیعی است.

عدم تحرک، پرخوری و استفاده از خوردنی‌های با ارزش غذایی کم و کالری بالا نتیجه‌ای جز چاقی و سوءتغذیه ندارد

از طرف دیگر پایین بودن وزن نوزاد به هنگام تولد، باعث نگرانی والدین می‌شود و به همین دلیل آن‌ها به نوزاد بیش از نیاز طبیعی غذا می‌دهند. حتماً شما هم از این گونه کودکان در اقوام یا آشنایان‌تان داشته‌اید. مادر این قبیل کودکان همیشه ظرف غذا به دست به دنبال کودک خود هستند تا به خیال خودشان کودکشان از مسابقه وزن‌گیری از هم‌سن و سالانش عقب نیفتد یا زودتر از موعد لازم کودک را غذاخور کرده و همین افراط در تغذیه عواقب سوئی را در آینده برای کودک به همراه خواهد داشت. این کودکان در آینده دچار چاقی و بیماری‌های گوارشی شده و همچنین احتمال ابتلا به آلرژی در آن‌ها بالاست. شاید شما هم شنیده باشید چاقی در سنین رشد با افزایش تعداد سلول‌های چربی همراه است و این تعداد سلول تا آخر عمر هرگز از بین نمی‌رود و این افراد با کوچک‌ترین ناپرهیزی چاق می‌شوند. درحالی‌که اگر چاقی برای فردی تا سنین 30 - 25 سالگی اتفاق نیفتد حتی چنانچه مثلاً در 30 سالگی کمی دچار چاقی شود، تعداد سلول‌های چربی‌اش افزایش پیدا نمی‌کند و بلکه حجم سلول‌های چربی افزایش پیدا می‌کند و این شخص به راحتی می‌تواند وزنش را کاهش دهد. از دیگر عوارضی که در نوزادان نارس دیده شده این است که در همان بدو تولد از کم خونی ناشناخته‌ای رنج می‌برند. اغلب این نوزادان دچار ضعف شدید دستگاه ایمنی هستند و به همین دلیل خیلی سریع‌تر از هم‌سن و سالانشان دچار انواع بیماری‌ها می‌شوند.

 

پرخوری از نوع عصبی

استرس و اضطراب جزو لاینفک زندگی هر آدمی است و هر انسان سالم در مواجهه با مسائل تنش‌زا دچار اضطراب و گاهی افسردگی می‌شود. البته باید یادآور شد که میزان بروز استرس در افراد مختلف در شرایط یکسان متفاوت می‌باشد؛ برخی می‌توانند به خوبی با آن کنار آمده و در نتیجه کمتر دچار پیامدهای ناشی از آن می‌شوند اما بعضی‌ها که البته این روزها تعدادشان هم خیلی زیاد شده است، به خصوص در شهرها که عوامل استرس‌زا نیز در آن بیشتر وجود دارد این افراد به وفور دیده می‌شوند، نمی‌توانند به خوبی استرس و عصبانیت خود را مدیریت کنند. در نتیجه نه تنها دچار مشکلات روحی روانی می‌شوند بلکه ممکن است دچار عوارض دیگری از جمله پرخوری عصبی شوند.

حتماً شما هم شنیده‌اید که برخی ادعا می‌کنند به هنگام عصبانیت بیشتر غذا می‌خورند یا می‌گویند اصلاً نفهمیدم چی خوردم و چقدر خوردم. در واقع آن‌ها درست می‌گویند زیرا مشکلات روحی روانی در درازمدت مرکز گرسنگی را دچار اختلال می‌کند و همین امر باعث می‌شود آن‌ها دائماً احساس گرسنگی کنند. از طرف دیگر از آنجایی که یکی از بزرگ‌ترین لذت‌ها برای اغلب انسان‌ها غذا خوردن است، این افراد به هنگام عصبانیت می‌خواهند به یک عاملی که باعث شادی و خوشحالیشان شود پناه ببرند تا بتوانند ناراحتی‌ها و غصه‌هایشان را فراموش کنند، در نتیجه به غذا خوردن رو می‌آورند. اگر چه اغلب آن‌ها هر چند وقت یک‌بار رژیم می‌گیرند و سعی می‌کنند که کمتر غذا بخورند، اما با کوچک‌ترین فشار عصبی اختیار از دستشان خارج می‌شود و دوباره دچار پرخوری و افزایش وزن می‌شوند البته هستند افرادی که به هنگام عصبانیت دچار بی‌اشتهایی می‌شوند، اما باید گفت تعداد آن‌ها خیلی کمتر از افرادی است که دچار پرخوری عصبی می‌شوند.

 

پیامدهایی که به جامعه نیز برمی‌گردد

چاقی معضلی است که با بسیاری از بیماری‌ها همراه است و افراد چاق بیشتر در معرض انواع بیماری‌ها قرار دارند و آثار این معضل تنها به خود شخص برنمی‌گردد، بلکه مانند تمام بیماری‌ها آثار سوء آن به خانواده و جامعه برمی‌گردد.

وجود فرد بیمار در خانواده علاوه بر ایجاد نگرانی برای اعضای خانواده و صرف بخشی از درآمد آن‌ها برای تأمین هزینه‌های درمانی وی هزینه‌هایی را نیز به بخش بهداشتی درمانی جامعه تحمیل می‌کند. در حالی که این هزینه‌ها می‌تواند صرف ارتقای سطح سلامت عمومی افراد جامعه شود. مثلاً فردی که بر اثر چاقی، دچار سکته قلبی یا انسداد رگ‌های قلبی شده است علاوه بر صرف هزینه‌های فراوان برای عمل جراحی و درمان که خانواده او را ممکن است دچار آسیب‌های اقتصادی کند، ممکن است دچار ناتوانی‌های جسمی نیز بشود که این مسئله بار مالی فراوانی را بر دوش جامعه می‌گذارد. از دیگر پیامدهای چاقی می‌توان به شیوع افسردگی در بین افراد چاق اشاره کرد. ارتباط بین چاقی و افسردگی به چند دلیل پذیرفتنی است.

ابتدا، به دلیل این که برخی از بیمارانی که اضافه وزن دارند به خاطر برخورد اجتماع با مسئله چاقی، بیشتر مستعد افسردگی هستند. این افراد ترجیح می‌دهند کمتر در جامعه حضور داشته باشند و به همین دلیل اعتماد به نفس خود را از دست داده که این خود روند افسردگی را در آنان افزایش می‌دهد.

از طرف دیگر عدم حضور این افراد در جامعه معمولاً منجر به عدم تحرک بیشتر و شانس ابتلا به افزایش وزن بیشتر در آنان خواهد بود. همان‌طور که قبلاً هم به آن اشاره کردیم، افراد چاق، در هنگام افسردگی یا اضطراب، بیشتر غذا خورده و به اصطلاح دچار پرخوری عصبی شده و اضافه وزن بیشتری پیدا خواهند کرد.

 

چه کنیم دچار سوءتغذیه نشویم؟

سوءتغذیه دو نوع است اولیه و ثانویه. منظور از سوءتغذیه اولیه کاهش دریافت مواد غذایی است حال آن که در سوءتغذیه ثانویه کمبود دریافت مواد غذایی مطرح نیست بلکه منظور بیماری‌ها و اختلالاتی است که منجر به از بین رفتن ماده مغذی در بدن می‌شود مانند آلودگی‌های انگلی، بیماری‌های عفونی، کمبود بعضی از آنزیم‌ها و ...

عواملی که سوءتغذیه نوع اولیه را ایجاد می‌کنند، بیشتر شامل عوامل فرهنگی، بهداشتی، عادات غذایی، بی‌سوادی، فقر و عوامل محیطی است. فقر یکی از عوامل مهم ایجاد سوءتغذیه و در عین حال یکی از عواقب آن است. به عبارت دیگر، فقر سبب ایجاد سوءتغذیه و ناتوانی جسمی و ذهنی می‌شود که به نوبه خود فقر بیشتری را به دنبال خود خواهد داشت. بنابراین یکی از مهم‌ترین کارها برای از بین بردن سوءتغذیه در جامعه افزایش سطح رفاه عمومی است که این مهم ممکن نمی‌شود مگر با همت و سرمایه‌گذاری مسوولان و دست‌اندرکاران که مطمئناً سود این سرمایه‌گذاری خیلی بیشتر از هزینه‌های صرف شده خواهد بود. با این حال نباید فراموش کرد که فقر تنها علت سوءتغذیه نیست و عوامل فرهنگی، اجتماعی و بهداشت و سلامت عمومی جامعه در ایجاد سوءتغذیه نقش دارند. ثابت شده افرادی که از سطح آگاهی و سواد خوبی برخوردار هستند کمتر دچار سوءتغذیه می‌شوند. علاوه بر سواد، فرهنگ نیز نقش مهمی در سلامت تغذیه‌ای جامعه دارد.

تا زمانی که برخی از عادات غلط تغذیه‌ای خانواده‌ها مثل مصرف فست‌فودها، استفاده از غذاهای سرخ شده به جای آب‌پز کردن، استفاده از چربی‌های حیوانی و... اصلاح نشود، همچنان نمودار سلامت جامعه روند نزولی خواهد داشت. تا زمانی که خوردن پیتزا و ساندویچ جای خودش را به غذاهای سالمی مثل آبگوشت ندهد نباید انتظار افزایش سطح سلامت عمومی مردم را داشت. ارتقای سطح فرهنگ تغذیه جامعه با هدف تغییر فرهنگ به سمت الگوهای سالم یک کار تیمی را می‌طلبد که بخشی از مسوولیت آن بر عهده متخصصان تغذیه و علوم اجتماعی است و بخشی هم به سیستم بهداشتی و دولت برمی‌گردد ولی از نقش مهم رسانه‌های عمومی نباید غافل شد. رسانه‌های عمومی مثل رادیو و تلویزیون و جراید می‌توانند انقلاب بزرگی در فرهنگ تغذیه‌ای مردم به وجود آورند. اما باید دقت شود مسائلی که به سلامت مردم مربوط می‌شود از زبان افراد غیر متخصص و ناآگاه بیان نشود زیرا در این صورت تلاش گروه‌های دیگر این تیم به سادگی از بین خواهد رفت و مردم را نیز دچار سردرگمی خواهد کرد.

behruz بازدید : 65 پنجشنبه 1392/08/02 نظرات (0)

شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد.

 

یک کارشناس تغذیه گفت: شلغم را بدون پوست گرفتن و قطعه قطعه کردن و به صورت پخار پز پخت کنید.
شلغم سبزی است که از نظر طب قدیم ایران گرم و تر به شمار می‌رفته و به علاوه برای درمان اکثر دردها استفاده می شده است.

 

وی معتقد است شلغم مواد معدنی فراوانی دارد که کلسیم و منیزیم از مهمترین این مواد است و برای رشد و نمو استخوان خصوصاً در نوجوانان، زنان باردار و زنان شیرده توصیه می شود.

به گفته این کارشناس تغذیه مقداری پتاسیم نیز در شلغم وجود دارد که در تنظیم فشارخون نقش دارد و همچنین فسفر و آرسنیک موجود در این گیاه برای تقویت گلبول‌های سفید و سیستم ایمنی مفید است و از همین رو شلغم برای پیشگیری از سرماخوردگی در فصل‌های سرد سال کاربرد بیشتری دارد.

 

 

شلغم سرشار از ویتامین‌های گروهB است که برای درمان و پیشگیری از شوره سر مفید می‌باشد و همچنین اسید فولیک موجود در آن در درمان کم خونی کارآیی دارد.

وی افزود: شلغم دارای مواد معدنی است که برای پیشگیری از انواع سرطان مفید می‌باشد و همچنین در تصیفه خون و تقویت سیستم ایمنی در برابر بسیاری از بیماری‌های عفونی نقش دارد.

 

گوگرد، ویتامین C و فیبر از دیگر مواد موجود در شلغم است که این کارشناس تغذیه از آنها نام برد و یادآوری کرد: فیبر موجود در این گیاه در کاهش اسید اوریک، تری گلیسرید و کلسترول مفید است و از سرطان روده پیشگیری می کند.

 

ترکیباتی در شلغم وجود دارد که برای کاهش قند خون در افراد دیابتی مفید است و همچنین مدر بودن شلغم می تواند در دفع سنگ مثانه تاثیر گذار باشد.

وی با بیان اینکه شلغم منبع خوبی از ویتامین A است، تصریح کرد: این ویتامین برای درمان شب کوری و تقویت حافظه مفید است.

 

 


این کارشناس تغذیه معتقد است موادی که در شلغم وجود دارد برای تسکین سرفه های سرماخورگی و تقویت سیستم تنفسی مفید می باشد.

 

به گفته شیرمستی شلغم سبزی کم کالری است و در رژیم‌های لاغری جز سبزیجات آزاد محسوب می شود.
وی گفت: همچنین در گذشته شلغم را به صورت پخته و له شده به صورت پمادی برای رفع ترک پا به کار می برده اند.

 

این کارشناس تغذیه در خصوص نحوه صحیح پخت شلغم هم اظهارداشت: شلغم را با پوست و بدون اینکه قطعه قطعه شود باید پخت، زیرا قطعه قطعه کردن موجب می‌شود بخش زیادی از مواد مغذی آن وارد آب شود و هدر برود.

 

شیرمستی خاطرنشان کرد: همچنین بهتر است موقع پخت شلغم از تماس مستقیم آن با آب جلوگیری کرد و شلغم را بر روی توری قرار داد تا با بخار آب قابلمه بخارپز شود.

behruz بازدید : 103 یکشنبه 1392/05/27 نظرات (0)

متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.

 

آیا مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه خوب است یا ضرر دارد؟
در پاسخ به این سوال باید بگویم که مصرف چای همراه آب‌لیموی تازه نه ‌تنها اشکالی ندارد بلکه عادت غذایی بسیار خوبی هم محسوب می‌شود.
به طور کلی ترکیب پلی فنول‌های موجود در چای که خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی هم دارند با آب‌لیموی تازه می‌تواند ارزش تغذیه‌ای این نوشیدنی پرمصرف را بالاتر ببرد.
 

البته باید حواستان باشد که آب‌لیمو باید زمانی که چای خنک شده است به آن اضافه شود تا ویتامین C موجود در آب‌لیمو در اثر گرمای بالای چای تخریب نشود و از بین نرود.

 

بد نیست بدانید عادت به نوشیدن چای و آب‌لیمو که یکی از بهترین عادت‌های غذایی است از گذشته‌های دور در میان ایرانیان رواج داشته و معمولاً ایرانی‌ها در فصل‌های سرد سال که لیموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بیشتری به نوشیدن چای و آب‌لیمو نشان می‌دادند.
 

البته باید یادآور شوم گاهی طعم گس چای با افزودن کمی آب‌لیمو شکسته می‌شود و به همین دلیل هم حس خوشایندی برای مصرف‌کننده ایجاد می‌کند. در چنین مواردی، ممکن است افراد علاقه‌مند به چای و آب‌لیمو نیاز بیشتری برای خوردن خوراکی‌های شیرینی مانند قند، شکر یا سایر شیرین‌کننده‌ها با این نوشیدنی در خود حس کنند. با این حساب اگر قرار باشد ارزش تغذیه‌ای چای را با آب‌لیمو افزایش دهید و از آن طرف طعم جدید آن را با مصرف تعداد بیشتری قند یا مقدار بیشتری شکر بپسندید ما به هیچ‌وجه نوشیدن چای و آب‌لیمو به این صورت را به شما پیشنهاد نمی‌کنیم.

 

در نهایت بد نیست بدانید مصرف قند فراوان، حتی با نوشیدنی‌های مفید و پرخاصیت می‌تواند هم بهداشت دهان و دندان را به خطر بیندازد و هم ابتلا به چاقی را در طول زمان به همراه داشته باشد.
 

متأسفانه گاهی برخی از افراد مانند کارمندان که چای بیشتری در طول روز مصرف می‌کنند، اصلاً حواسشان به اضافه دریافت کالری از طریق خوردن قند و شکر بیش از اندازه نیست و نمی‌دانند چرا وزنشان افزایش پیدا می‌کند.
 

در هر صورت ما آب‌لیمو را برای افزایش ارزش تغذیه‌ای به چای اضافه می‌کنیم و اگر قرار باشد به قیمت مصرف قند بیشتر، این کار را بکنیم، بهتر است که قید نوشیدن این نوع چای را بزنیم.

behruz بازدید : 69 یکشنبه 1392/05/27 نظرات (0)

اگر چه ژنتیک در سلامت قلب تاثیرگذار است اما انتخاب شیوه زندگی سالم مانند برنامه غذایی مناسب و فعالیت ورزشی در پیشگیری از بیماری های قلبی نقش مهم تری دارد.

 

در این مطلب به ۸ ماده غذایی سرشار از مواد مغذی که با بیماری قلبی مقابله می کند.

 

 

سیب: این میوه سرشار از پکتین است که با فیتوپروتئین موجود در سیب برای حفظ سلامت قلب مفید است.کوئرسیتین و آنتی اکسیدان دیگر سیب با واکنش هایی که به تصلب شرایین و دیگر بیماری های قلبی عروقی منجر می شود، مقابله می کند. همچنین پکتین میزان کلسترول مضر را که به بیماری های قلبی می انجامد، کاهش می دهد. سیب خاصیت ضدالتهابی دارد و به سلامت کلی عروق کمک می کند. اگر چه انواع مختلف سیب حاوی ماده مغذی محافظ قلب است اما سیب قرمز، بیشترین آنتی اکسیدان را دارد.

 

 

نخود: نخود به کاهش بیماری قلبی عروقی کمک می کند. این گیاه سرشار از فیبر محلول است که کلسترول مضر را کاهش می دهد، حاوی آنتی اکسیدان و پتاسیم و اسید چرب امگا۳ نیز است.

 

 

بادام: مصرف منظم مغز میوه، بیماری قلبی عروقی را ۳۷درصد کاهش می دهد. بادام حاوی ماده مغذی مفید برای قلب از جمله فیبر، ویتامین E، پتاسیم و منیزیم است. منیزیم به تنظیم فشار خون و پتاسیم به قلب در پمپاژ خون کمک می کند. بادام غنی از تک چربی غیراشباع است که در بررسی های متعدد با کاهش بیماری قلبی ارتباط داده شده است.

 

 

میوه قره قاط: مصرف روزی یک یا ۲ پیمانه از این میوه میزان کلسترول خون را بهبود و تری گلیسیرید را کاهش می دهد. گرفتگی رگ های خونی از علایم بیماری قلبی است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان به ویژه منگنز، ویتامین های C و E است. فیتونیوترینت موجود در این میوه از گرفتگی رگ ها پیشگیری می کند.

 

 

شکلات تلخ: مصرف منظم شکلات تلخ بیماری قلبی عروقی را تا ۲۱ درصد کاهش می دهد. کاکائو غنی از ترکیبی به نام «فلاوانولز» است که مانع از گرفتگی رگ های خونی و در نتیجه کاهش خطر بروز حمله و سکته قلبی می شود. البته به علت داشتن کالری، بهتر است روزی ۲۴ گرم از آن مصرف شود.

 

 

انگور: این میوه حاوی مواد مغذی متعدد از جمله ویتامین C،B۶ و پتاسیم است که میزان خطر التهاب، تصلب شرایین و فشار خون بالا را کاهش می دهد.انگور را با دانه آن که سرشار از مواد مغذی است، بخورید.

 

 

انجیر: حاوی میزان زیاد فیبر است. علاوه بر آن این میوه سرشار از پتاسیم نیز است.

 

 

گردو: همانند بادام، گردو غنی از آنتی اکسیدان سالم برای قلب است. علاوه بر آن گردو دارای اسید چرب امگا۳ نیز است. گردو کاهش دهنده کلسترول مضر و تنظیم کننده فشار خون است.

behruz بازدید : 79 پنجشنبه 1392/05/10 نظرات (0)

یک کارشناس تغذیه می‌گوید: خوردن سیب و طالبی در سحر در کاهش بوی بد دهان روزه‌داران موثر است در حالی که مصرف غذاهای ترش و پر پروتئین در وعده سحر باعث افزایش بوی بد دهان می‌شود.

 

با توجه به اینکه در روزهای ماه رمضان، معده ساعت‌های طولانی خالی می‌ماند بوی بد دهان افراد تا حدودی طبیعی است.

 

وی با اشاره به نقش نوع غذا در تشدید بوی بد دهان در ایام ماه رمضان، افزود: مصرف غذاهای حاوی پروتئین از جمله مرغ، گوشت، تن ماهی، تخم مرغ، ماهی و ... در وعده سحر باعث افزایش اسید اوریک بدن و به دنبال آن تشدید بوی بد دهان در طی روز می شود.

 

باید در وعده سحر به مقدار متعادل از غذاهای پروتئینی استفاده کرد و بیشتر سبزیجات پخته و انواع آش را مورد مصرف قرار داد.

 

مصرف ماست و خیار در وعده سحر می‌تواند خالی شدن معده را به تاخیر بیندازد و باعث کاهش بوی بدن دهان شود.

 

سیب، طالبی، گوجه، کاهو و ... از دیگر میوه‌ها و سبریجاتی است که وی مصرف آن‌ها را در وعده سحر برای کاهش بوی بد دهان توصیه کرد.

 

به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف غذاهای ادویه‌دار، ترشی و آب لیمو و سایر ترشیجات باعث زود هضم شدن غذا، خالی شدن معده و به دنبال آن بوی بد دهان می‌شود.

 

مصرف یک قاشق روغن زیتون به همراه سحری می‌تواند هضم غذا را به تاخیر بیندازد و بوی بد دهان فرد را در طی روز کاهش دهد.

behruz بازدید : 74 سه شنبه 1392/05/01 نظرات (0)

1 - در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد.

 

2 - از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.

 

3 - غذای افطار باید به حدی سهل الهضم باشد که تا خوردن شام، کاملاً هضم و از معده خارج شود

 

4 - با این حال توصیه می شود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.

 

5 - چنان چه گفته شد غذای افطار باید سهل الهضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده باشد.

 

6 - برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و حریره بادام که با آرد برنج قهوه ای و یا عسل و شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز گردو و چند عدد خرما و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.

behruz بازدید : 75 یکشنبه 1392/04/30 نظرات (0)

 ما در این گزارش غذایی را به شما معرفی می کنیم که به علت دیر هضم بودن آن و همچنین تأمین آنتی اکسیدان و آب بدن می تواند غذایی مفید در طول ماه مبارک رمضان باشد.

میترا زراتی متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه وعده افطار دیر صرف می شود، مصرف افطار همراه با شام مفصل مشکل آفرین است.

وی در ادامه گفت: توصیه می شود فاصله ۳۵ دقیقه ای بین صرف افطار تا شام باشد به شرط اینکه افطار یا شام سبک صرف شود.

زراتی در ادامه تصریح کرد: بهترین توصیه این است که یک افطار ساده همراه با شیر ولرم باشد و در وعده شام حتما از کربوهیدرات هایی مانند نان یا برنج استفاده شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی همچنین اظهار داشت: بهترین کربوهیدرات هایی که می توان توصیه کرد چه در وعده افطار و چه در وعده سحر ماکارونی است.

وی در ادامه افزود: به علت دیر هضم بودن نشاسته موجود در ماکارونی، این غذا روزه داران را زمان بیشتری سیر نگه می دارد به ویژه اگر همراه با سبزیجاتی مانند قارچ، فلفل دلمه، نخود فرنگی که آب مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدان های بدن را می توانند تأمین کنند، استفاده شود.

تعداد صفحات : 2

درباره ما
سلام به شما بازدید کنندگان گرامی سایت نیک نگار هدف دارد هر گونه اطلاعات رو برای شما عزیزان به نمایش بگذارد شما میتوانید درخواست بدید و درباره ی موضوعی که شما دوست دارید مطالب بذاریم. مدیر سایت : بهروز نوروزی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو
    نظرسنجی
    از این سایت راضی هستید؟
    نظر شما درباره این سایت چیست؟
    اس ام اس نیک نگار

    سلام عزیزان

    شما می توانید با ارسال اس ام اس های زیبای خود به سایت نیک نگار آن ها را به نمایش بذارید.

    شما میتوانید از بخش نظرات یا شماره تلفن 09391479581 اس ام اس هایتان را ارسال کنید و لطفا اسم و نام شهرتون رو هم بنویسید.

    با تشکر مدیر سایت

    اس ام اس شماعزیزان
    زندگی جون از شهرضا: پسری پدرش رو به خاطر پیری و اینکه همسرش از دست پدر شوهرش خسته شده بود داخل سبدی پشت خودش گذاشت و در دهکده ای دور دست رها کرد. چند سال گذشت و پسره پیر شد عروس و پسرش خسته شده بودند و با همان سبد به همان دهکده بردند، پدر به پسر گفت : این سبد را نگهدار پسرت به آن احتیاج پیدا میکند!!!


    رضا جون از اردبیل: به سلامتی بی سوادی که بهش گفتن عشق چند حرفه گفت 4 حرف و بهش خندیدن ولی هیچ کس نفهمید عشق اون( رفیق ) بود...


    مریم جون از گرگان: سلامتی اون صبحی که وقتی بیدار میشی خودشو بغل کرده باشی ن یادشو.


    فاطمه جون از شیراز: هر کی عاشق میشه میگه میمیرم برات، چرا یکی نمیگه میمونم باهات...

    آمار سایت
  • کل مطالب : 1231
  • کل نظرات : 33
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 169
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 242
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 636
  • بازدید ماه : 251
  • بازدید سال : 37,439
  • بازدید کلی : 275,119