close
چت روم

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  
 
تنگ کننده واژن با دارو گیاهی ماریانا
کلیک کن روی لینک
حجم دهنده طب سنتی روغن خراطین
   
پودر گیاهی چربی سوز و ضد اشتها 
 
    
درمان نازایی با گیاهان دارویی و طب سنتی
 
 
 
 
عطاری شاه جهان حکیم محمد صدیقی
 
 
 
 
 
 عطاری شاه جهان محمد صدیقی
حکیم محمد صدیقی 
 
 
 
 
آشپزی انواع غذاها
loading...

نیک نگار بزرگترین سایت سرگرمی و تفریحی

آشپزی انواع غذاها

خوش آمدید به سایت نیک نگار

با عرض سلام خدمت شما بازدید کننده محترم


خوش آمدید به سایت نیک نگار


به علت به روز بودن سایت پیشنهاد می شود از تمامی صفحات سایت دیدن کنید یا برای جستجوی بهتر از بخش موضوعات سایت استفاده کنید


سایت نیک نگار با تمامی سایت ها تبادل لینک میکند برای نبادل لینک میتوانید از تبادل لینک اوتوماتیک استفاده کنید


 لطفا جهت حمایت از ما، ما را از نظرات و پیشنهادها و انتقاد ها از بخش نظرات آگاه سازید و همچنین می توانید با عضویت در سایت ما را یاری کنید.


برای تبادل بنر از تماس با ما استفاده کنید


برای گذاشتن تبلیغات در سایت از تماس با ما استفاده کنید یا به شماره 09391479581 پیامک بزنید آدرس ایمیلم هم bn.norozi1995@yahoo.com


طرز تهیه ژیگو گوساله _نیک نگار

مواد لازم :

 ران گوساله جوان   یک عدد در حدود 2  تا 2/5 کیلو
 کره یا روغن  100 گرم
 سیر  1 بوته
 نمک و فلفل  به مقدار کم


طرز تهیه  ژیگو گوساله:
ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ، اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود نصف لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد .

 

ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم . می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با پوره سیب زمینی در قیف و هویج ریز پخته شده و پیاز ریز پخته تزئین کنیم .

behruz بازدید : 107 12 / 08 / 1392 زمان : 3:4قبل از ظهر نظرات ()

طرز تهیه ی سوپ سیب زمینی و شلغم _ نیک نگار

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه


مواد لازم :

 کره بدون نمک  6 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط ریز خرد شده  4 عدد
 شلغم پوست کنده و ریز خرد شده  1300 گرم
 سیب زمینی پوست کنده و ریز خرد شده  250 گرم
 نمک  به مقدار لازم
عصاره مرغ 6 فنجان
جوز تازه و رنده شده یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری تازه و خرد شده-برای تزئین 2 قاشق غذاخوری


امروز هم با دستور پخت یک سوپ متفاوت دیگر در خدمت شما هستم، سوپ سیب زمینی و شلغم!
این یک سوپ ساده و در عین حال خوب و خوشمزه هست، مخصوصاً به دلیل این که ماده ی اصلی آن را شلغم تشکیل می دهد.
من خودم شخصاً عاشق شلغم هستم، نمی دونم بعضی ها چرا شلغم دوست ندارند! ترکیب طعم های این سوپ خیلی خاص است، امیدوارم از خوردن این سوپ لذت ببرید!

طرز تهیه:
1- در یک قابلمه ی بزرگ کره را با یک حرارت ملایم آب کنید تا وقتی که کف بکند. وقتی که کف ها از بین رفتند پیازها را اضافه کنید و 5 دقیقه داخل قابلمه تفت بدهید تا وقتی که پیازها شفاف بشوند ولی نگذارید که سرخ بشوند!


سیب زمینی و شلغم های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کره روی مواد را بپوشاند. 2 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید، شعله را کم کنید. بگذارید خوب بپزند، هر چند دقیقه محتویات داخل قابلمه را هم بزنید، پخت را تا 20 دقیقه و زمانی که سیب زمینی ها و شلغم ها ترد بشوند ادامه بدهید.

2- عصاره ی مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا یک کم بجوشند. بعد در قابلمه را طوری بگذارید که یک کم جا برای خروج بخار وجود داشته باشد، شعله را کم کنید و بگذارید برای 10 دقیقه بپزند تا سیب زمینی ها و شلغم ها کاملا ترد بشوند.

3- با همزن برقی یا مخلوط کن مخلوط سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملا صاف بشوند. حالا آن ها را به داخل قابلمه برگردانید و با نمک و جوز رنده شده به آنها مزه بدهید.
سوپ را داخل کاسه های کم عمق بریزید و با جعفری خرد شده تزئینش کنید!

نکته:
- این غذا با این مقدار مواد برای 8 نفر می تواند کافی باشد.
- هر چقدر شلغم بزرگتر باشد دیرتر می پزد و یه طعم تلخی هم به سوپ می دهد، پس برای این سوپ از شلغم های تازه و کوچیک استفاده کنید.

behruz بازدید : 35 سه شنبه 07 / 08 / 1392 زمان : 6:21قبل از ظهر نظرات ()

آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟ _ نیک نگار

آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.

توصیه می‌شود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود ۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شود که می‌توانند ویتامین‌ها را از بین ببرند.

این گزارش حاکی است سبزی‌ها به دلیل احتمال از بین رفتن مواد مغذی و همچنین ایجاد مواد سرطان زا نباید به مدت طولانی سرخ شوند و اضافه روغن نباید به داخل ظروف اصلی برگردانده شود.

گفتنی است، بهتر است تخته آماده‌سازی گوشت از سبزی‌ها جدا باشد و به جای تخته‌های چوبی از پلاستیک‌های فشرده استفاده شود و در صورت استفاده از تخته‌های چوبی، بعد از کار باید آن‌ها را به دقت شسته و سطح آن را با لایه‌ای نازک از نمک بپوشانند.

شستشوی سبزی ۴ مرحله دارد
سبزی‌ها از جمله گروه‌های غذایی هستند که مصرف روزانه ۲ تا ۴ واحدشان توصیه می‌شود اما شستشوی آن‌ها از موارد مهمی است که عدم دقت در آن می‌تواند سبزی‌ها را به یک تهدید جدی برای سلامت بدن تبدیل کند، بنابراین بهتر است برای شستشوی آن‌ها ۴ مرحله اشاره‌شده در ادامه را بخوانید.

 

مرحله پاک‌سازی سبزیجات
تمام برگ‌ها و ساقه‌های زرد، خشک و کهنه را بگیرید و گل‌ولای موجود در سبزی را از آن جدا کنید.

 

مرحله انگل زدایی سبزیجات
به ازای هر لیتر آب، ۳ تا ۵ قطره مایع ظرف‌شویی اضافه کنید و طوری آب را هم بزنید که کف کند. حالا سبزی‌های پاک‌شده را در این محلول بریزید. پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، آب را به آرامی خالی کنید و سبزی را در سبدی بریزید.

 

مرحله میکروب‌زدایی سبزیجات
برای از بین بردن میکروب‌های احتمالی، به سبزی که در آب غوطه‌ور است، مواد ضدعفونی‌کننده بر پایه کلر بیفزایید. البته بهتر است طبق دستورالعملی که روی بسته‌بندی مایع ضدعفونی‌کننده درج‌شده، سبزی‌ها را با آن بشویید.

 

مرحله آبکشی سبزیجات
بهتر است برای اطمینان از نماندن ترکیب‌هایی که در دو مرحله قبلی استفاده کرده‌اید روی سبزی‌ها، بار دیگر آن‌ها را در آب غوطه‌ور کنید و دوباره داخل سبدی بریزید تا سبزی‌ها کاملا تمیز و برای مصرف اعضای خانواده آماده شوند.
خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود .

توصیه های شش‌گانه
۱- با وجودی که بسیاری از متخصصان مصرف مایع ظرف‌شویی را برای مرحله انگل زدایی سبزی‌ها (در درازمدت) زیان‌بار می‌دانند، نباید این مرحله را حذف کرد زیرا سبزی‌های کشت شده در کشور حتماً دارای تخم انگل هستند که فقط با انجام این مرحله از بین می‌روند. در این خصوص، وزارت بهداشت از میان بد و بدتر، بد را انتخاب کرده است.

۲- دمای آب مصرفی برای شستشوی سبزی‌ها چندان اهمیتی ندارد اما برای حفظ تازگی، بهتر است سبزی‌ها را با آب خنک بشویید.

۳- از آنجا که در مرحله دوم تخم انگل‌ها به سطح آب می‌آیند، بهتر است آب را به آرامی خالی کنید و در پایان سبزی‌ها را در سبد بریزید و برای انجام مرحله سوم آماده کنید.

۴- توصیه می‌شود تمام سبزی‌های برگی را (از کاهو گرفته تا کلم برگ)، نه فقط سبزی خوردن، با این روش بشویید و فراموش نکنید که هر چه برگ سبزی‌ها پهن‌تر باشد، احتمال آلوده بودنشان بیشتر خواهد بود.

۵- هرگز سبزی‌ها را نشسته داخل یخچال نگذارید (حتی برای چند دقیقه). البته نباید سبزی نشسته وارد خانه شود اما در صورت نداشتن امکان اجرای این توصیه، بهتر است سبزی‌ها بعد از انجام تمام مراحل توصیه‌شده شسته و بعد از خارج شدن آب اضافی، در یخچال قرار داده شوند.

۶- این سختگیری‌ها برای سبزی‌هایی است که خام خورده می‌شوند و پوست محافظی ندارند که هنگام مصرف لازم باشد گرفته شود. اما می‌توان سبزی‌هایی مانند هویج، سیب‌زمینی و پیاز را فقط با آب شست.

سبزی را خشک کنیم یا منجمد؟
هر ۲ روش خشک کردن یا فریز کردن سبزی می‌تواند معایبی را به دنبال داشته باشد و بخشی از ریز مغذی‌های موجود در سبزی را از بین ببرد. البته ممکن است نوع ماده مغذی که در هر یک از این روش‌ها از بین می‌رود، متفاوت باشد. به عبارت ساده‌تر، در روش خشک کردن بخش قابل‌توجهی از ویتامین C سبزی‌ها از بین می‌رود و در عوض مقداری از املاح آن‌ها حفظ می‌شوند. این در حالی است که وقتی شما سبزی تازه را فریز کنید و پس از مدتی آن را از حالت انجماد درمی‌آورید، حالت اکسیداسیون ضعیفی در سبزی رخ می‌دهد و این اکسیداسیون باعث می‌شود که برخی از املاح موجود در سبزی، تغییر ظرفیت بدهند و در نتیجه حجم املاح موجود در سبزی کاهش یابد.

توصیه می‌شود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود ۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شود که می‌توانند ویتامین‌ها را از بین ببرند .

با این توصیف می‌توان گفت که خشک‌کردن یا فریزکردن سبزی‌های تازه برای بالابردن مدت زمان نگهداری آن‌ها، باعث از بین رفتن حجمی از ریزمغذی‌ها و املاح موجود در سبزی‌ها می‌شود و معمولاً نمی‌توان یکی از این ۲ روش را بر دیگری برتری داد. به همین دلیل توصیه می‌شود در صورت امکان و برای بهره از تمام مواد مغذی و مفید موجود در سبزی‌ها، تا جایی که می‌توانید این گروه از مواد غذایی را به صورت تازه خریداری و مصرف کنید.

بد نیست این نکته را هم بدانید که مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است. از نظر علم تغذیه، حساس‌ترین ویتامینی که به سرعت در اثر حرارت دادن سبزی‌ها از بین می‌رود و تخریب می‌شود، ویتامین C است و ویتامین B3 یا نیاسین هم جزو مقاوم‌ترین ویتامین‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت و اکسیداسیون بالا محسوب می‌شود.

behruz بازدید : 36 دو شنبه 06 / 08 / 1392 زمان : 6:28قبل از ظهر نظرات ()

طرز تهیه خوراک چغندر سبز _ نیک نگار

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :

 نمک به میزان لازم
 گوشت بیکن  100 گرم
 چغندر سبز  450 گرم
 پیاز رنده شده  یک چهارم فنجان
 سیر بزرگ، خرد شده  یک عدد
فلفل قرمز یک چهارم قاشق غذاخوری
سرکه یک ششم فنجان


همانطور که می‌دانید چغندر یکی از سبزی‌ها یا میوه‌هایی است که به طور فصل تولید می‌شود. اگر دقت کرده باشید موقع خرید چغندر معمولا سعی میکنیم چغندرهای سبز را انتخاب نکنیم و اگر هم قاطی باقی چغندرها به منزل آمدند آنها را جدا میکنیم و دور می‌اندازیم. اما امروز قصد داریم یک راه خوشمزه برای استفاده از سبزی‌های سبزرنگی مثل چغندر، کلم و یا حتی کلم‌پیچ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید ...


طرز تهیه  خوراک چغندر سبز :
1- در ابتدای امر باید چغندرها را بشویید و خشک کنید، سپس برای بار دوم شسته و سپس آنها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به کناری بگذارید.


2- در یک ماهیتابه بزرگ گوشت بیکن را بپزید تا جایی که به رنگ قهوه ای و پخته درآید. دقت کنید که می‌توانید از گوشت گوساله نیز به جای گوشت بیکن استفاده کنید. پس از 5 تا 7 دقیقه پخت با حرارت ملایم پیازها را به گوشت اضافه کنید و پس ازآن که پیازها هم طلایی شدند سیر را اضافه نمایید. در انتها ماهیتابه را برای بهتر مخلوط شدن مواد تکانی داده و آن گاه نمک و فلفل را اضافه کنید.


3- حال چغندر سبز را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید، حرارت را به حداقل کاهش داده و سپس به مدت 15 دقیقه آن را روی حرارت نگه دارید. (این زمان برای کلم 25 دقیقه خواهد بود). در انتها سرکه را نیز به مخلوط اضافه کرده و در یک کاسه مجزا سرو نمایید.

behruz بازدید : 28 05 / 08 / 1392 زمان : 5:46قبل از ظهر نظرات ()

طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی _ نیک نگار

یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

مواد لازم :

 شکر  نیم کیلو
 پوست پرتقال  ۲۰۰ گرم
 آبلیمو  ۱ قاشق سوپخوری
 آب  دو لیوان


طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .

پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا"  ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .

 

behruz بازدید : 25 05 / 08 / 1392 زمان : 5:39قبل از ظهر نظرات ()

طرز تهیه بادمجان با دانه انار _ نیک نگار

مواد لازم :

 بادمجان  4 عدد متوسط
 شکر  دو قاشق غذاخوری
 انار ترش  یک پیمانه
 پیاز متوسط  دو تا سه عدد
 روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
آب 4/1 پیمانه
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه


طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.


سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

behruz بازدید : 23 شنبه 04 / 08 / 1392 زمان : 5:46قبل از ظهر نظرات ()

طرز تهیه ی ترشی قارچ و زيتون _ نیک نگار

مواد لازم :

 قارچ ورقه‌ شده و زيتون بدون هسته از هر کدام دو پيمانه
 موسير 1 پيمانه
 سير  1 پيمانه
 نمك  به ميزان لازم
 فلفل سبز  چهار عدد
پودر كاري يك قاشق غذاخوري
پودر انبه چهار قاشق غذاخوري
روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
سركه به ميزان لازم
فلفل سياه و زردچوبه از هر كدام يك قاشق چايخوري


طرز تهيه ترشی قارچ و زيتون :
خوردن ترشي با تمامي غذاها يه حال ديگه‌اي دارد چون ترشي اشتها را تحريک مي‌کند و سبب پرخوري مي‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشيد. براي تهيه اين ترشي خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط كرده و سركه را تا جايي اضافه مي‌كنيم كه روي مواد را بپوشاند بعد از يك هفته ترشي ما آماده مي‌باشد.

نكته :
اين ترشي را در جاي خنك مانند يخچال نگهداري كنيد.

behruz بازدید : 41 شنبه 04 / 08 / 1392 زمان : 5:45قبل از ظهر نظرات ()

آشنایی با روش تهیه‌ی خورش گوشت و خرما _ نیک نگار

این غذا را می‌توانید یا همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، میل نمایید.

مواد لازم:

گوشت بره                         400 گرم

لیمو                                   1 عدد

ماست                               500 گرم

روغن کنجد                         یک قاشق چای خوری

سیب زمینی                       1 عدد بزرگ

لوبیا سبز                           200 گرم

خرما                                  150 گرم

پیاز                                     1 عدد

آب                                      به مقدار لازم

نمک و فلفل                       به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سالاد:

فلفل قرمز                         1 عدد

خیار                                  1 عدد کوچک

لیمو                                  1 عدد

سس و نمک و فلفل           به مقدار لازم

گشنیز                               کمی

 

روش تهیه:

* پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.

* گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.

* در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه‌ی مکعب‌های دو سانتیمتری خرد نمایید.

* روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.

* خرماها را نصف کنید و هسته آن‌ها را بیرون بیاورید.

* شاخه‌های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن‌ها را بدون این که دانه‌های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.  

* فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی‌ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.

* بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

behruz بازدید : 31 جمعه 03 / 08 / 1392 زمان : 7:43قبل از ظهر نظرات ()

آشنایی با روش تهیه‌ی کوکو سبزی مجلسی _ نیک نگار

طرز تهیه این غذا، درست مثل تهیه کردن کوکو سبزی است. فقط کمی شکل و شمایل آن متفاوت است.

کوکو سبزی

مواد لازم:

سبزی کوکو                                  نیم کیلو

تخم مرغ                                       4 عدد

نمک                                            به میزان لازم

سیب زمینی پخته                         دو عدد کوچک

زرشک                                         یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده                          مقداری

نان باگت                                      دو تا سه عدد

آرد                                              یکی دو قاشق

 

طرز تهیه:

* در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ‌ها مخلوط می‌کنیم.

* نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

* نان باگت‌ها را به صورت حلقه ای می‌بریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می‌کنیم.

* روغن را درون ماهیتابه می‌ریزیم.

* داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می‌ریزیم.

* حالا می‌توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز می‌توانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو می‌کنیم.

 

نکته 1: دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد وگرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیب‌زمینی می‌شود. این میزان فقط برای انسجام کوکو می‌باشد.

نکته 2: زمانی که حلقه‌های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایین‌تر باشد، نان سرخ می‌شود و سطح کوکو سرخ نشده می‌ماند.

نکته 3: پیشنهاد می‌شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.

این غذا را می‌توانید به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر مانند سبزی پلو با ماهی میل نمایید.

behruz بازدید : 29 جمعه 03 / 08 / 1392 زمان : 7:40قبل از ظهر نظرات ()

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته با سس بادمجان آتشی _ نیک نگار

این کوفته های ریز، مخصوص آن هایی است که عاشق غذاهای تند و تیز هستند. مواد لازم و طرز تهیه آن را با هم ببینیم...

 


کوفته با سس بادمجان آتشی

مواد لازم:

بادمجان خرد شده                              1 عدد

روغن زیتون                                        2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                                       به مقدار لازم

پیاز خرد شده                                     یک سوم پیمانه  

فلفل قرمز                                         به دلخواه

آب                                                     یک ونیم پیمانه  

سس بندری                                      1 پیمانه 

نان خشک شده آسیاب شده             یک چهارم پیمانه

تخم مرغ                                           1 عدد بزرگ

ماست                                              یک و نیم قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده                                    یک چهارم پیمانه

سیر رنده شده                                  4 حبه

زیره سبز آسیاب شده                       1 قاشق چای خوری

پودر دارچین                                       نصف قاشق چای خوری

تخم گشنیز آسیاب شده                    یک چهارم قاشق چای خوری

گوشت چرخ شده                              نیم کیلوگرم

نعنای تازه                                         مقداری

                           

روش تهیه:

* دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.

* سطح سینی فر را با کاغذ پوستی مخصوص آشپزی، بپوشانید.

* بادمجان، روغن زیتون، مقداری نمک و پودر فلفل سیاه را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 5 دقیقه روی حرارت نسبتاً زیاد، قرار دهید تا بادمجان نرم شود. 

* مقدار دلخواه از فلفل قرمز را خرد و یا رنده کنید. سپس آن را همراه با پیاز خرد شده، به سایر مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید. دمای گاز را کم کنید تا پیاز نرم شود.  

* سس بندری و آب را به آن‌ها اضافه نمایید. دمای گاز را کم کنید. مواد می‌بایست مدت 30 دقیقه بجوشند تا مخلوط سس به حدود یک دوم مقدار اولیه برسد.

* نان خشک آسیاب شده و تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط نمایید و آن قدر به هم بزنید تا خرده های نان کاملاً مایع موجود در ترکیب را به خود جذب کند.  

* در این زمان پیاز رنده شده، سیر، یک و نیم قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه، زیره، دارچین و تخم گشنیز را به ترکیب نان خشک اضافه نمایید.  

* گوشت را به آن‌ها بیفزایید و در آخر مقداری فلفل قرمز رنده شده، اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا با هم مخلوط شوند.

* زمانی که ترکیب یکدستی از گوشت و سایر مواد تهیه کردید، مقداری از آن را بردارید و میان دو دست ورز دهید و به شکل توپ‌های کوچک گوشتی در بیاورید. آن‌ها را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بچینید و 10 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید. وقتی سطح توپ‌ها، تیره و قهوه ای شد سینی را از فر خارج نمایید. در این زمان هنوز داخل توپ‌ها صورتی رنگ باقی مانده.  آن‌ها را داخل سس بریزید که همچنان در حال جوشیدن است. حدود 30 الی 40 دقیقه منتظر بمانید تا خوراک، روی حرارت ملایم بجوشند و سس غلیظ شود.  

* این غذای تند و تیز و آتشی آماده است تا با نعنای تازه، تزئین شود و یک پذیرایی مهیج و خاطره انگیز ترتیب دهد.

behruz بازدید : 35 جمعه 03 / 08 / 1392 زمان : 7:38قبل از ظهر نظرات ()

تعداد صفحات : 4

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
سلام به شما بازدید کنندگان گرامی سایت نیک نگار هدف دارد هر گونه اطلاعات رو برای شما عزیزان به نمایش بگذارد شما میتوانید درخواست بدید و درباره ی موضوعی که شما دوست دارید مطالب بذاریم. مدیر سایت : بهروز نوروزی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات
    نویسندگان
  • behruz
  • niknegar
  • آرشیو
  • 1394
  • 1392
  • نظرسنجی
    از این سایت راضی هستید؟


    نظر شما درباره این سایت چیست؟





    اس ام اس نیک نگار

    سلام عزیزان

    شما می توانید با ارسال اس ام اس های زیبای خود به سایت نیک نگار آن ها را به نمایش بذارید.

    شما میتوانید از بخش نظرات یا شماره تلفن 09391479581 اس ام اس هایتان را ارسال کنید و لطفا اسم و نام شهرتون رو هم بنویسید.

    با تشکر مدیر سایت

    اس ام اس شماعزیزان
    زندگی جون از شهرضا: پسری پدرش رو به خاطر پیری و اینکه همسرش از دست پدر شوهرش خسته شده بود داخل سبدی پشت خودش گذاشت و در دهکده ای دور دست رها کرد. چند سال گذشت و پسره پیر شد عروس و پسرش خسته شده بودند و با همان سبد به همان دهکده بردند، پدر به پسر گفت : این سبد را نگهدار پسرت به آن احتیاج پیدا میکند!!!


    رضا جون از اردبیل: به سلامتی بی سوادی که بهش گفتن عشق چند حرفه گفت 4 حرف و بهش خندیدن ولی هیچ کس نفهمید عشق اون( رفیق ) بود...


    مریم جون از گرگان: سلامتی اون صبحی که وقتی بیدار میشی خودشو بغل کرده باشی ن یادشو.


    فاطمه جون از شیراز: هر کی عاشق میشه میگه میمیرم برات، چرا یکی نمیگه میمونم باهات...

    آمار سایت
  • کل مطالب : 1231
  • کل نظرات : 33
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 52
  • باردید دیروز : 11
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 63
  • بازدید ماه : 700
  • بازدید سال : 11,130
  • بازدید کلی : 141,207