close
چت روم

مشاوره تلفنی درمان بیماری ها متخصص گیاهان دارویی و طب سنتی حکیم محمد صدیقی

– 09120580638-02165114469–09155077358 – 

مشاوره طب سنتی انلاین در تلگرام

ایدی پاسخگو سوالات پزشکی  @Kh_sedighi
    کانال طب سنتی
https://telegram.me/atarishahjahan

و درمان تمام بیماری ها در طب سنتی و گیاهان داروی

مشاوره 09120580638 - 09155077358

از جمله درمان های:

جنسی+ چاقی و لاغری+دیابت+الزایمر+نازایی+سنگ کلیه+لک های صورت

+سردرد های شدید+دیسک کمر و رگ سیاتیک+پوکی استخوان+تقویت کننده اعصاب،آرام بخش،تقویت کننده قلب،ضدانگل قوی،تصفیه کننده خون.

و درمان معده+درمان تقویت حافظه+درمان یائسگی+درمان...

√ رفع سنگ کلیه.سنگ مثانه.سنگ کیسه صفرا
درمان عفونت و کیستها
√درمان سردرد های میگرنی و سینوزیتی
√درمان بیماری های قلبی و عروقی وتصلب شرائین و واریس
√ درمان آسم و تنگی نفس
√درمان گیاهی مغز و اعصاب و ضد افسردگی
√درمان بیماری پوستی و اگزما
√درمان درد مفاصل و استخوانی و عضلات
سیاتیک رفع ورم عضلات و نقرص 
√رفع بواسیر و شقاق مقعد،سندروم روده،رفع یبوست و اسهال
√رفع ورم معده و روده،ضد نفخ،درمان سوهاضمه و گوارش
√درمان کاهش چربی خون،کلسترول خون،قند خون(دیابت)،فشار خون
√جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مو سر و ابرو
√رفع پلاک میکروبی دندان و ضد التهاب لثه و حفره دهان
√درمان بیماری های دستگاه تناسلی(نازایی.و قاعده اور)
و درمان پروستات 
√افزایش شیر مادر،تسکین درد های قاعدگی و انواع بیماری زنان
√برطرف‌کردن بوهای نامطبوع بدن
√تقویت نیرو جنسی و بازگشت نیروی جوانی
√برطرف کردن کم خونی

+دمنوش های مفید+عرقیات مفید+ و هر بیماری دیگری..

درمان با گیاهان دارویی و طب سنتی
حکیم محمد صدیقی
تهران و کرج حضوری میتونید تشریف بیارید وشعبه گیلان رو هماهنگ کنید
شهرستان ویزیت تلفنی و ارسال ازمایشات
در تلگرام واتس اپ و سروش
  09120580638-02165114469–09155077358  
 
تنگ کننده واژن با دارو گیاهی ماریانا
کلیک کن روی لینک
حجم دهنده طب سنتی روغن خراطین
   
پودر گیاهی چربی سوز و ضد اشتها 
 
    
درمان نازایی با گیاهان دارویی و طب سنتی
 
 
 
 
عطاری شاه جهان حکیم محمد صدیقی
 
 
 
 
 
 عطاری شاه جهان محمد صدیقی
حکیم محمد صدیقی 
 
 
 
 
شیرینی پزی
loading...

نیک نگار بزرگترین سایت سرگرمی و تفریحی

شیرینی پزی

خوش آمدید به سایت نیک نگار

با عرض سلام خدمت شما بازدید کننده محترم


خوش آمدید به سایت نیک نگار


به علت به روز بودن سایت پیشنهاد می شود از تمامی صفحات سایت دیدن کنید یا برای جستجوی بهتر از بخش موضوعات سایت استفاده کنید


سایت نیک نگار با تمامی سایت ها تبادل لینک میکند برای نبادل لینک میتوانید از تبادل لینک اوتوماتیک استفاده کنید


 لطفا جهت حمایت از ما، ما را از نظرات و پیشنهادها و انتقاد ها از بخش نظرات آگاه سازید و همچنین می توانید با عضویت در سایت ما را یاری کنید.


برای تبادل بنر از تماس با ما استفاده کنید


برای گذاشتن تبلیغات در سایت از تماس با ما استفاده کنید یا به شماره 09391479581 پیامک بزنید آدرس ایمیلم هم bn.norozi1995@yahoo.com


کیک شکلاتی گرم _نیک نگار

ماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

 

مواد لازم : برای 8 نفر

 مارشمالو  1/2 فنجان
 نمک  1/4 قاشق چای خوری
 وانیل  1 قاشق چای خوری
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 تخم مرغ  4 عدد (بزرگ)
شکلات (خرد شده) 285 گرم
شکر 115 گرم
کره 8 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
8 فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.


تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا 5 دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.


فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت 13 تا 17 دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا 2 تا 4 دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.

نکته :
اگر به مارشمالوی آماده دسترسی ندارید، میتونید از لینک زیر طرز تهیه مارشمالو رو ببینید:

 

طرز تهیه مارشمالو

behruz بازدید : 36 شنبه 11 / 08 / 1392 زمان : 4:33قبل از ظهر نظرات ()

طرز تهیه مارشمالو _ نیک نگار

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2ساعت و 30 دقیقه

 

مواد لازم : برای 24 نفر

 آب 3/4 فنجان
 آب سرد  3/4 فنجان
 روغن گیاهی  به مقدار لازم
 ورق ژلاتین (بدون طعم و اسانس)  4 عدد
 شکر  675 گرم
شربت ذرت 1 و 1/4 فنجان
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل 2 قاشق چای خوری
پودر شکر 337 گرم

 

طرز تهیه :
ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص آشپزی با اندازه بین 23 تا 33 سانتیمتر) رو با روغن چرب میکنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.


تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا 9 دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.
در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی 3/4 فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا 5 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه.


حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط میکنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا 12 دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.


وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا 3 ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.


225 گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی سطح کار (روی پودر شکر) برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم.
چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های 5 سانتیمتری تقسیم میکنیم.


باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر میغلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره.

نکته:
* این مارشمالوها اگر تو ظرف در بسته باشن تا 3 روز قابلیت نگهداری دارن.
* از این مقدار مواد اولیه حدودا 24 مارشمالو بدست میاد.


* مارشمالو رو میتونید از سوپر مارکت ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی اونها هم موجوده اما مارشمالو های خونگی معمولا مربع شکل هستن گرچه میتونید به حالت دلخواه دربیارید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.

* تو شمال آمریکا، برشته کردن یا کباب کردن مارشمالو روی آتیش (در هنگام بیرون بودن از خونه) یک سنته. برای این کار مارشمالو رو در انتهای یک سیخ چوبی کباب یا مانند اون قرار میدن و روی آتیش میگیرن

 

behruz بازدید : 42 پنج شنبه 09 / 08 / 1392 زمان : 1:5قبل از ظهر نظرات ()

کیک رژیمی بدون فر

وقتی اسم رژیم و کالری و ... می آد سریع توی ذهنمون کیک و شیرینی رو حذف می کنیم . بالطبع چه اتفاقی می افته ؟! خوب معلومه دیگه نسبت به اینا حریص تر می شیم . می خوام آموزش یه کیک رژیمی ساده ( که نیاز به فر نداره ) براتون بذارم . مطمئنا هم بخاطر رژیمی بودن و هم بخاطر طعم و استفاده نکردن از فر و ساده بودن دستور عاشقش می شید .

مواد لازم :

 تخم مرغ  4 عدد
 شکر نصف پیمانه ( 100 گرم )
 آرد  یک و نیم پیمانه ( هر پیمانه آرد : 125 گرم)
آب  یک چهارم پیمانه
 بکینگ پودر  نصف ق م
وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م


طرز تهیه :
برای تهیه این کیک از ماهیتابه رژیمی ( ماهیتابه دو طرفه ) استفاده می کنیم تا همه دوستان بتونن از دستور این کیک استفاده کنن.
ابتدا ماهیتابه رو با قلمو  و یک ق س روغن مایع چرب می کنیم .

 


بعد آرد می پاشیم و درنهایت آرد اضافی اونو خالی می کنیم.


حالا طرز تهیه مایه کیک :
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.

 


سفیده تخم مرغ رو خوب هم می زنیم بطوریکه وقتی ظرفمون رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.

 


سپس در دو سه مرحله شکر رو اضافه کرده و هم می زنیم.
نکته : در نهایت باید مثل تصویر کشدار بشه .


سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم . هر زرده رو 10 ثانیه هم می زنیم .

 


با آخرین زرده وانیل هم اضافه می شه.

 


و در نهایت آب می ریزیم و هم می زنیم .
نکته : لزومی نداره زیاد هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن .
نکته : آبی که استفاده می شه آب شیر معمولی هست .

 


سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مایه الک می کنیم.

 


و با لیسک هم می زنیم .


و در نهایت داخل ماهیتابه می ریزیم .
برای پخت این کیک : شعله گاز رو کم کنید
حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
بعد از نیم ساعت ماهیتابه رو برگردونید .
بعد از اینکه بوی کیک در اومد می تونید در ماهیتابه رو باز کنید .
برای اینکه بدونید کیک پخته یا نه . می تونید از یه خلال دندون جهت تست استفاده کنید .
برای اینکه سمت دیگه کیک هم طلایی بشه می تونید کیک رو به سمت مقابل ماهیتابه برگردونید و کمی بهش حرارت بدید.

 


بلافاصله بعد از اینکه پخت کیک تموم شد از ماهیتابه خارج کرده و برش بدین تا کیکتون خمیر نشه .
این کیک به 16 قسمت تقسیم می شه و هر برش اون تقریبا 65 کالری داره . پس با خیال راحت بعنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید .

behruz بازدید : 56 دو شنبه 28 / 05 / 1392 زمان : 2:46قبل از ظهر نظرات ()

شیرینی کنجدی مخصوص عید فطر- نیک نگار

شیرینی کنجدی مخصوص عید فطر
طرز تهیه این شیرینی های کنجدی بسیار راحت بوده و برای اعیاد مختلف مانند عید فطر بسیار مناسب هستند.

این شیرینی های کنجدی ها رو به حدی دوست دارم که امکان نداره بیشتر از نیم ساعت جلو من دوام بیاره!!! شاید باورتون نشه ولی من بلافاصله بعد از خارج کردن سینی از فر کل سینی رو تنهایی تموم میکنم!

من این شیرینی را زیاد درست کردم و مدل های مختلفش رو تولید کردم. مدل بدون آرد، با آرد، با بیسکوییت، با پودر نون سوخاری،با کنجد سفید ، با کنجد بوداده، با کنجد قهوه ای، با شکر، با پودر قند، با قالب، بدون قالب، با قیف و ماسوره، با اسکوپ، با لاینر، با ملون بالر، با سینی کاپ کیک..... خلاصه اینکه هزار بار مواد لازمش رو کم و زیاد کردم و ورژنهای مختلفی ازش درست کردم. همه شون بسیار خوشمزه هستند. ولی امروز یک مدل از این شیرینی به نام پفکیش رو آموزش میدم که بهش پفک کنجدی هم میگن:

مواد لازم :

 زرده تخم مرغ  1 عدد
پودر شکر  2 ق غ
 کنجد  5 ق غ
 وانیل 1 ق چ


طرز تهیه :
زرده و پودر شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و بعد کنجد رو اضافه میکنیم. من مخلوط این شیرینی رو گاها سفت تر درست میکنم یعنی کنجدش رو باز هم بیشتر میریزم چون خیلی کنجد دوست دارم. و ترجیح میدم که پفکش بیشتر طعم کنجد بده .

 


حالا مایه شیرینی رو توی کاغذهای کوچولوی شکلات میریزیم . کاغذ رو فقط تا نصف پر کنید چون پفکش پف میکنه و دو برابر میشه. بعد در فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار میدیم


یه مقطع عرضی هم از این شیرینی ها نشونتون دادم که ببینید که در اثر پف کردن تو خالی شده. پفکش خیلی ترد و خوشمزه است و اگه کنجد دوست دارید مثل من مشتری دائمش میشید.

behruz بازدید : 35 جمعه 18 / 05 / 1392 زمان : 4:17قبل از ظهر نظرات ()

باقلوا شکلاتی، شیرینی مناسب عید فطر

با این باقلواهای شکلاتی عیدتان را شیرین تر کنید.
مواد لازم :

 رشته پاکستانی 1 بسته
 شکلات تخته ای قهوه ای  100 گرم
 کره  100 گرم
 خلال بادام  50 گرم
 پودر پسته  جهت تزیین


طرز تهیه :
ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .


رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
نکته :
بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه 8-7 میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .

 


بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم .
نکته :
می توانید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .

 


شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .

 


خوب مخلوط می کنیم .


بعد داخل کپسول می ریزیم .
نکته :
می توانید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .


آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می توانید نگهدارید .

behruz بازدید : 35 چهار شنبه 16 / 05 / 1392 زمان : 6:8قبل از ظهر نظرات ()

حلوای هویج مخصوص سفره های افطار

حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!....

مواد لازم :

 آرد  1 پیمانه +1 ق س
 روغن مایع  نصف پیمانه +4 ق س
 شکر  2 پیمانه +2 ق س
 گلاب  نصف پیمانه +4 ق س
 هویج نیم کیلو
زعفران آب کرده به مقدار لازم


نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .


طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.


نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
 آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.

behruz بازدید : 36 سه شنبه 08 / 05 / 1392 زمان : 5:38قبل از ظهر نظرات ()

شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار

خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :

بقیه در ادامه مطلب

behruz بازدید : 34 جمعه 28 / 04 / 1392 زمان : 1:14بعد از ظهر نظرات ()
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
سلام به شما بازدید کنندگان گرامی سایت نیک نگار هدف دارد هر گونه اطلاعات رو برای شما عزیزان به نمایش بگذارد شما میتوانید درخواست بدید و درباره ی موضوعی که شما دوست دارید مطالب بذاریم. مدیر سایت : بهروز نوروزی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات
    نویسندگان
  • behruz
  • niknegar
  • آرشیو
  • 1394
  • 1392
  • نظرسنجی
    از این سایت راضی هستید؟


    نظر شما درباره این سایت چیست؟





    اس ام اس نیک نگار

    سلام عزیزان

    شما می توانید با ارسال اس ام اس های زیبای خود به سایت نیک نگار آن ها را به نمایش بذارید.

    شما میتوانید از بخش نظرات یا شماره تلفن 09391479581 اس ام اس هایتان را ارسال کنید و لطفا اسم و نام شهرتون رو هم بنویسید.

    با تشکر مدیر سایت

    اس ام اس شماعزیزان
    زندگی جون از شهرضا: پسری پدرش رو به خاطر پیری و اینکه همسرش از دست پدر شوهرش خسته شده بود داخل سبدی پشت خودش گذاشت و در دهکده ای دور دست رها کرد. چند سال گذشت و پسره پیر شد عروس و پسرش خسته شده بودند و با همان سبد به همان دهکده بردند، پدر به پسر گفت : این سبد را نگهدار پسرت به آن احتیاج پیدا میکند!!!


    رضا جون از اردبیل: به سلامتی بی سوادی که بهش گفتن عشق چند حرفه گفت 4 حرف و بهش خندیدن ولی هیچ کس نفهمید عشق اون( رفیق ) بود...


    مریم جون از گرگان: سلامتی اون صبحی که وقتی بیدار میشی خودشو بغل کرده باشی ن یادشو.


    فاطمه جون از شیراز: هر کی عاشق میشه میگه میمیرم برات، چرا یکی نمیگه میمونم باهات...

    آمار سایت
  • کل مطالب : 1231
  • کل نظرات : 33
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 6
  • بازدید امروز : 109
  • باردید دیروز : 11
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 120
  • بازدید ماه : 757
  • بازدید سال : 11,187
  • بازدید کلی : 141,264